headernewnew

 

Заповнити анкету – ДП ВО «Карпати»



Команда ВО «Карпати» виборола бронзу у турнірі із пляжного футболу

Сьогодні, 17 серпня, в Івано-Франківську розпочався турнір із пляжних видів спорту, який триватиме протягом двох днів. Турнір відбувається між командами комунальних підприємств. Приймає в ньому участь і команда державного підприємства ВО «Карпати».

2f

«Сьогодні відбувається перший турнір, сподіваємося, що він стане традиційним. Команди гратимуть у пляжний футбол та пляжний волейбол. Маємо по шість команд», - відзначив Віталій Матешко, директор департаменту молодіжної політики та спорту.

Команда державного підприємства ВО «Карпати» виборола третє місце на турнірі із пляжного футболу на кубок міського голови.

3f

Наша команда провела три гри. Першу гру із командою ветеранів АТО футболісти «Карпат» програли із рахунком 6:9. Другу гру із командою поліції наша команда виграла із рахунком 4:2.

Третє гру футболісти провели із командою освітян, змагалися, власне, за третє місце. Вони розгромили суперника із рахунком 8:2.

За словами тренера команди Андрія Костюка, «Карпати» могли претендувати на друге місце, проте дався взнаки перший програш.

4f

«Команда ветеранів АТО – дуже сильна, вона приймала участь у всеукраїнських змаганнях і перемагала. Проте, як кажуть і судді, і глядачі, найцікавішою грою турніру, власне, була гра між командами ветеранів АТО та «Карпатами», - відзначає Андрій Костюк.

Він говорить, що на досягнутому хлопці не зупинятимуться, посилено тренуватимуться, щоби у наступних змаганнях отримати абсолютну перемогу.

1f

Команда ВО «Карпат»:

Дмитро Сонін

Микола Гринько

Петро Шкрумеляк

Юрій Гнатковський

Іван Лазарук

Василь Розвора

Роман Синоверський

Василь Лютий

Віктор Козак

Микола Чічак

Андрій Костюк.

ДП "ВО "КАРПАТИ"

 

Ми в соціальних мережах: