headernewnew

 

Заповнити анкету – ДП ВО «Карпати»



Команда ВО «Карпати» взяла участь у велопробігу до Дня міста

Сьогодні, 4 травня, в Івано-Франківську був встановлений рекорд України з найбільш масового велопробігу. Участь у ньому взяли 2 тисячі 458 учасників, серед них і працівники державного підприємства ВО «Карпати».

2velo

Вони проїхали за маршрутом: вул. Лепкого – вул. Гаркуші – вул. Василіянок – Північний бульвар – вул. Довга – вул. Бельведерська – Південний бульвар – вул. Короля Данила – вул. Мазепи – вул. Гординського – вул. Чорновола – вул. Довженка – вул. Мазепи – міський парк ім. Т. Шевченка. Довжина маршруту склала 8,2 кілометри.

За словами заступника начальника відділу персоналу Оксани Бринецької, коли в Івано-Франківську запланували провести масштабний велопробіг, то навіть не було сумніву у тому чи долучатися до нього, чи ні.

«На підприємстві зібрали свою команду велолюбителів, які охоче відгукнулися на пропозицію», - говорить Оксана Бринецька.

3velo

Насправді, додає начальник відділу логістики Володимир Кицька, ВО «Карпати» - за здоровий спосіб життя, тому охоче підтримує ініціативи, пов’язані зі спортом. Окрім того, не завжди вистачає часу на те, аби просто взяти велосипед і покататися, додає Володимир Кицька, тому просто неможливо було не скористатися пропозицією всім разом проїхатися середмістям.

1velo

До речі, деякі працівники ВО «Карпати» прийшли на пробіг разом із дітьми. Серед них і начальник цеху №1 Віталій Савенко. За його словами, такі заходи здружують як колектив, так і сім’ї.

Більше фото дивіться на нашій сторінці у Фейсбуці

ДП "ВО "КАРПАТИ"

 

Ми в соціальних мережах: