headernewnew

 

Заповнити анкету – ДП ВО «Карпати»



На ВО «Карпати» пройшов День відкритих дверей

Сьогодні, 17 травня, на державному підприємстві ВО «Карпати» відбувся День відкритих дверей на якому люди, які знаходяться у пошуку роботи могли більше дізнатися про умови праців на заводі та оглянути виробництво.

11dvd

У зв’язку із роботою над новим проектом Шкода Скала підприємство потребує в’язальників та операторів верстатів із програмним керуванням. Для того, щоби працювати за вказаними професіями спеціальний досвід чи знання не потрібні, тонкощів роботи на підприємстві навчать.

Протягом першого місяця роботи нові працівники будуть працювати учнями, щоби опанувати професію. У цей час їх зарплат становитиме від п’яти до шести тисяч гривень. Після першого місяця роботи новий працівник складає іспит на присвоєння розряду та починає отримувати зарплатню згідно професії.

12dvd

Робота на підприємстві із першого дня праці на посаді учня – офіційна. Окрім того, кожен може скористатися безкоштовним довезенням до заводу і назад додому. Ще один приємний бонус – компенсація харчування навіть якщо працівник приносить їжу із дому, а це 25 гривень за кожен відпрацьований день.

ДП "ВО "КАРПАТИ"

 

Ми в соціальних мережах: