headernewnew

 

Заповнити анкету – ДП ВО «Карпати»



ВО «Карпати» із 27 квітня частково відновлює роботу

Державне підприємство ВО «Карпати» у понеділок, 27 квітня, частково відновлює свою роботу, зокрема, працюватиме проект Skodа.

zav1

Перед початком роботи підприємство отримало дозвіл комісії Івано-Франківської міської ради  з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо відновлення виробничого процесу, який буде проходити із дотриманням всіх вимог Міністерства охорони здоров’я України під час дії карантину.

Для підприємства безпека працівників є ключовим пріоритетом, тому уже розроблено комплекс заходів, які допоможуть працівникам залишатися здоровими:

-          В першу чергу кожен працівник перед тим, як приступити до роботи має заповнити, так звану, «декларацію здоров’я», і вказати, чи має він ознаки захворювань, підвищену температуру чи кашель, чи перебував у контактні із хворими на коронавірус і чи відвідував іноземні країни.

-          Перед початком роботи підприємства, уже проведена дезінфекція всіх приміщень і територій.

-          Всі працівники заводу будуть забезпечені засобами індивідуального захисту – масками та рукавичками.

-          На підприємстві регулярно здійснюватиметься вологе прибирання, кожен цех буде забезпечений засобами дезінфекції.

-          На території підприємства нанесена спеціальна розмітка, яка допоможе працівникам залишатися на безпечній відстані один від одного.

-          Всім працівникам підприємства буде проводитися температурний скрінінг безконтактним термометром, як при початку роботи, так і протягом дня.

-          Розроблено графік обідів, який допоможе уникати черг в їдальні. Всі працівники їдальні працюватимуть у спеціальному одязі, спеціально обладнані перегородками столи.

-          В медпункті обладнано спеціальну кімнату для прийому працівників, у разі, якщо вони матимуть ознаки захворювання.

Також підприємство приділяє посилену увагу перевезенню працівників до місця роботи. Всі автобуси будуть дезінфікуватися. Вони перевозитимуть меншу кількість працівників.

Крім того, всі працівники підприємства пройдуть інструктаж із приводу того, як вони повинні себе поводити в умовах пандемії.

ДП "ВО "КАРПАТИ"

 

Ми в соціальних мережах: