headernewnew

 

Заповнити анкету – ДП ВО «Карпати»



На ВО «Карпати» визначили кращі підрозділи з питань охорони праці

На нараді керівників структурних підрозділів ВО «Карпати» підведені підсумки роботи з охорони праці, пожежної безпеки та екологічної безпеки та підсумки огляду-конкурсу з охорони праці на кращий виробничий підрозділ, що був оголошений в І кварталі 2020 року на честь Всесвітнього дня охорони праці та Дня охорони праці в Україні.

nagorrr

За словами генерального директора ВО «Карпати» Дмитра Втерковського, на підприємстві щорічно на честь Всесвітнього дня охорони праці та Дня охорони праці в Україні оголошуються огляди-конкурси з охорони праці на кращий виробничий підрозділ, кращого майстра, кращого уповноваженого найманими працівниками осіб з питань охорони праці. Цей рік не став виключенням.

У свою чергу начальник відділу охорони праці, навколишнього середовища, пожежної безпеки та цивільного захисту Дмитро Лукань відзначив, що в І кварталі 2020 року наказом генерального директора на підприємстві був оголошений конкурс на «Кращий виробничий підрозділ», затверджені умови огляду – конкурсу. Комісія на чолі з генеральним директором Дмитром Втерковським підвела підсумки і переможцями визнані :

-         І місце з нагородженням грамотою і грошовою премією зайняв колектив дільниці № 6 ремонтно-механічної ( начальник дільниці Перегінець І.С., уповноважена найманими працівниками особа з питань охорони праці Галько Д.Р.);

-         ІІ місце з нагородженням грамотою і грошовою премією зайняв колектив цеху № 8 складального електроджгутів спеціалізованих ( начальник цеху Дзюбан Я.С., уповноважена найманими працівниками особа з питань охорони праці Хомич Г.В.);

-         ІІІ місце з нагородженням грамотою і грошовою премією зайняв колектив цеху № 4 складального електроджгутів серійних (начальник цеху Гелемей В.М., уповноважена найманими працівниками особа з питань охорони праці Приймак Г.М.).

Також за активну роботу з організації та проведення огляду-конкурсу були   нагороджені грамотами та   грошовими преміями начальник цеху № 12 складального електроджгутів спеціалізованих Фреїшин Р.В. та начальник виробництва Кицька В.О.

Окрім того, Дмитро Лукань відзначив, що темою Всесвітнього дня охорони праці та Дня охорони праці в Україні 2020 року стала боротьба з пандемією коронавірусу. Він підкреслив, що керівництво підприємства вчасно розпочало проведення профілактичних заходів, були видані розпорядження, наказ, де було зобов’язано керівників структурних підрозділів провести ряд профілактичних заходів: – це дотримання маскового режиму працюючими, дезінфекція цехів, території підприємства, стоянки автобусів для перевезення працівників, робочих місць, їдалень тощо. Для цього було закуплено достатню кількість захисних масок, рукавичок та дезінфекційних розчинів.

Все це дало результат і за час карантину безпосередньо на підприємстві не було зафіксовано захворювань працівників на коронавірус.

Також Дмитро Лукань розповів, що на підприємстві функціонує система управління охорони праці та система екологічного менеджменту, виконуються всі профілактичні заходи по запобіганню пожеж. Був проведений наглядовий аудит щодо функціонування системи екологічного менеджменту, який пройшов без зауважень. Проведені навчання та перевірка знань працівників та посадових осіб, що виконують роботи підвищеної небезпеки, майстрів та інженерів змін. Був забезпечений контроль щодо якісного ведення оперативного контролю за 4-х ступеневою системою за станом охорони праці, якісним проведення навчань та інструктажами з питань охорони праці.

Більше фото дивіться на нашій сторінці у Фейсбуці

ДП "ВО "КАРПАТИ"

 

Ми в соціальних мережах: