headernewnew

 

Заповнити анкету – ДП ВО «Карпати»



ВО «Карпати» відвідав віце-президент компанії APTIV

У середу, 15 вересня, державне підприємство ВО «Карпати» відвідали віце-президент компанії APTIV із США та керівник з виробництва в Європі. Подібний візит на такому високому рівні останній раз проходив в 2016 році.

Керівництво APTIV відвідало ВО «Карпати», оскільки – це найбільше підприємство в Україні, з яким працює американська компанія.

1Ameryka

Партнери підприємства оглянули виробничі площі заводу, ознайомилися з роботою в цехах і були приємно вражені високим рівнем організації роботи. Також вони відзначили, що ВО «Карпати» є надійним партнером, оскільки якісно і у чітко встановлені терміни виконує всі замовлення.

На жаль, сьогодні у світі склалися такі тенденції, що підприємства, які працюють у сфері машинобудування, отримують меншу кількість замовлень, через нестачу чіпів для автомобілів. До початку весни 2021 року проблема набула глобального розмаху і масштабу, змушуючи багатьох виробників скорочувати випуск автомобілів. Проте проблему намагаються вирішити. Саме тому, виробники автомобілів із надією дивляться в майбутнє і очікують, що вийдуть на той рівень виробництва, який був до пандемії коронавірусу.

Як би там не було, ВО «Карпати» тримає високий рівень культури виробництва, і саме це відзначили партнери підприємства.

Нагадаємо, ВО «Капати» у 2007 році почало співпрацю із американською компанією APTIV. Як результат, на заводі розпочали виготовляти кабельно-провідникову продукцію до провідних марок автомобілів. Зараз «Карпати» працюють над виготовленням продукції для Opel Astra, Opel Insignia та  Škoda Scala. Раніше підприємство виготовляло електрокабельну продукцію для автомобілів марок: Volkswagen Touareg, Porsche Cayenne, Mercedes C-class, Mercedes E-class , Audi.

ДП "ВО "КАРПАТИ"

 

Ми в соціальних мережах: