headernewnew

 

Заповнити анкету – ДП ВО «Карпати»



Ще 300 працівників ВО «Карпати» отримали першу дозу вакцини Comirnaty

У понеділок, першого листопада, ще 300 працівники державного підприємства ВО «Карпати» отримали першу дозу вакцини Comirnaty від Pfizer-BioNTech. Щеплення проводила мобільна бригада із Калуського району.

1VACfaizer

Працівники підприємства відзначають, що раніше не щепилися, бо думали, що ситуація із коронавірусом не буде такою загрозливою як зараз. Одні прийняли рішення вакцинуватися, щоби уберегтися від Covid-19, інших спонукало прийняти рішення на користь щеплення обмеження, які встановлені в «червоній зоні» для невакцинованих.

Нагадаємо, з 30 жовтня Прикарпаття знаходиться у «червоній зоні». Червоний рівень епіднебезпеки передбачає ряд обмежень. Зокрема, забороняється робота закладів громадського харчування, ТРЦ, непродовольчих ринків та магазинів, проведення масових заходів тощо. Обмеження не діятимуть, якщо 100 % працівників та відвідувачів закладів (заходів) вакциновані. Також для повністю вакцинованих громадян не діятимуть обмеження, встановлені для міжрегіонального транспортного сполучення.

Довідка. Побічними діями після отримання вакцини Comirnaty від Pfizer-BioNTech можуть бути біль та почервоніння у місці уколу, підвищення температури (частіше на ніч до трьох днів), втома, слабкість, головний біль, нудота.

Температуру вище 37,4 можна збивати парацетамолом аби ібупрофеном.

ДП "ВО "КАРПАТИ"

 

Ми в соціальних мережах: