headernewnew

 

Заповнити анкету – ДП ВО «Карпати»



Інформація про проведену роботу з питань охорони праці

20170427 123535

   Інформація про проведену роботу щодо підготовки та виконання заходів з нагоди Всесвітнього Дня охорони праці та Дня охорони праці в Україні.

   На ДП «ВО «Карпати» була проведена наступна робота з нагоди Всесвітнього Дня охорони праці та Дня охорони праці в Україні:

В планах роботи служби охорони праці були заплановані ряд заходів, які станом на 28.04.2017 р. виконані в повному обсязі.

Було видано наказ № 50 від 10.03.2017 р. «Щодо організації навчань та перевірки знань з питань охорони праці, пожежної безпеки, електрообладнання, природного навколишнього середовища, вимог трудового законодавства посадових осіб цехів, дільниць, служб та відділів підприємства.

Відповідно до цього наказу проведено навчання та перевірка знань з питань охорони праці, пожежної безпеки, електрообладнання та трудового законодавства 165 посадових осіб за участю в роботі комісії представників управління Держпраці в Івано-Франківській області та відділення виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань в м. Івано-Франківську.

Наказом № 60 від 30.03.2017 р. «Щодо організації навчань та перевірки знань з питань охорони праці, навколишнього середовища, пожежної безпеки та електробезпеки працівників цехів, дільниць, служб та відділів», планується провести навчання та перевірку знань з питань охорони праці, пожежної безпеки та електробезпеки всіх працівників структурних підрозділів. В даний час розпочато навчання і перевірка знань і буде закінчено цей захід до кінця травня.

Створено кабінет промислової безпеки та охорони праці, відділ охорони праці, навколишнього середовища, пожежної безпеки та цивільного захисту.

Наказом № 65 від 03.04.2017 р. «Про підготовку та проведення заходів з нагоди Всесвітнього Дня охорони праці був оголошений огляд-конкурс на кращий цех, дільницю та виробничий відділ з питань створення безпечних і здорових умов праці. Умовами цього конкурсу передбачалось І, ІІ та ІІІ місця з нагородження грамотами та грошовими преміями. Була утворена комісія з підбиття підсумків огляду-конкурсу під головуванням генерального директора Дмитра Дмитровича Втерковського.

Було видано наказ № 80 від 21.04.2017 р. «Про підсумки огляду-конкурсу з нагоди Всесвітнього Дня охорони праці». Цим наказом та на підставі протоколу комісії з підбиття підсумків огляду-конкурсу з нагоди Всесвітнього Дня охорони праці присуджено перше місце з нагородженням грамотою та грошовою премією в розмірі 10 000 грн. колектив цеху № 1 – начальник цеху Савенко В.С., уповноважена найманими працівниками особа з питань охорони праці Сиротюк І.В., друге місце – з нагородженням грамотою та грошовою премією 8 000 грн. відзначено колектив цеху № 2 – начальник цеху Фреїшин Р.В., уповноважена найманими працівниками особа з питань охорони праці – Прокопенко М.Е., третє місце – з нагородженням грамотою та грошовою премією 6 000 грн. відзначено колектив дільниці № 6 – начальник дільниці Перегінець І.С., уповноважена найманими працівниками особа з питань охорони праці Галько Д.Р.

27 квітня 2017 року відбулося засідання Круглого столу за участю керівництва підприємства, керівників цехів, дільниць, відділів та служб та уповноважених найманими працівниками осіб з питань охорони праці, на якому обговорювались підсумки роботи з охорони праці та підсумки огляду-конкурсу з нагоди Всесвітнього Дня охорони праці та Дня охорони праці в Україні. З інформацією виступив генеральний директор ДП «ВО «Карпати» Втерковський Дмитро Дмитрович та начальник відділу охорони праці, навколишнього середовища, пожежної безпеки та цивільного захисту Лукань Дмитро Юрійович. В обговоренні даних питань також виступила начальник виробництва Герило Володимир Михайлович, голова профспілкового комітету Вальнюк Ігор Романович, керівники структурних підрозділів Савенко Віталій Сергійович та Перегінець Іван Степанович та уповноважена найманими працівниками особа з питань охорони праці, в'язальник схемних джгутів, кабелів та шнурів цеху № 2 Кокар Ольга Веліївна. На засіданні Круглого столу були присутні та виступали начальник управління Держпраці в Івано-Франківській області Росипайло Ігор Ярославович та начальник відділення виконавчої дирекції Фонду від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань в м. Івано-Франківську Лісовська Тамара Миколаївна. На засіданні Круглого столу генеральний директор Втерковський Дмитро Дмитрович вручив грамоти трудовим колективам – переможцям огляду-конкурсу з нагоди Всесвітнього Дня охорони праці. Учасники Круглого столу прийняли Рекомендації щодо покращення профілактичної роботи по запобіганню травматизму. На підприємстві з чисельністю працюючих понад 3 900 осіб випадків виробничого травматизму в поточному році не зафіксовано.

Фотозвіт у наших сторінках в соцмережах.

ДП "ВО "КАРПАТИ"

 

Ми в соціальних мережах: