headernewnew

 

Заповнити анкету – ДП ВО «Карпати»



Державне підприємство ВО «Карпати» взяло участь у молодіжному квесті «Інтелект-крос»

kvest1

Державне підприємство ВО «Карпати» взяло участь у молодіжному квесті «Інтелект-крос», який був приурочений до 356-річння Івано-Франківська. У квесті прийняли участь десять студентських команд, які шукали дорогу до скарбу, виконуючи завдання на дванадцяти станціях.

kvest2

ВО «Карпати» організувало свою станцію поблизу Ратуші.

«Працювати із молоддю завжди цікаво, адже наші студенти насправді не просто активні, а й розумні молоді люди. Вони готові дізнаватися щось нове та пробувати себе в тому, чого раніше не знали», - розповідає заступник начальника відділу персоналу ДП ВО «Карпати» Оксана Раповець.

kvest3

За її словами, на станції ВО «Карпати» учасники квесту пробували власноруч виготовити джгут до задньої дверки автомобіля «Мерседес», який має назву REAR DOOR PANEL.

kvest5

«Всі учасники команд швидко зорієнтувалися в тому, що їм потрібно зробити. При цьому дуже добре себе показали не тільки хлопці, а і дівчата. Багатьом насправді було цікаво, як виготовляються складові до всесвітньо відомих автомобілів», - відзначає психолог державного підприємства ВО «Карпати» Світлана Мосійчук.

kvest6

Вона сподівається, що після завершення навчання студенти зможуть прийти працювати на підприємство, адже ВО «Карпати» запрошує до співпраці молодь не тільки на робітничі спеціальності, а і на фахові.

kvest7

Перемогу у квесті здобула команда «Тюльпанчики». Друге місце у команди Giggsters, а третє – у хлопців із команди ЗШРІФООЕЧХУ

kvest8

kvest11

ДП "ВО "КАРПАТИ"

 

Ми в соціальних мережах: